Dit besøg

De første besøg


1. Besøg:

I begyndelsen af første besøg, viser vi videoen”Introduktion til et bedre helbred”, for at du/dit barn kan få størst udbytte af behandlingen og få det bedre hutigere og forblive stærkere i længere tid. Under introduktionen vil vi forklare dig, hvordan kiropraktik virker, hvordan vi kan hjælpe dig/dit barn, samt give dig gode råd til, hvad du selv kan gøre derhjemme.


Dernæst har vi en mulighed for at tale sammen om helbredsudfordringer, eller om problemer, du gerne vil have en løsning på. Så foretager vi en grundig undersøgelse, der vil vise, om du/dit barn har låsninger eller andre udfordringer der skal tages hånd om. Undersøgelsen består blandt andet af:


• Holdningsanalyse

• Vægtbalanceanalyse

• Undersøgelse af ledbevægelighed

• Ortopædiske og neurologiske tests

• Røntgenbilleder (hvis påkrævet, vi tager dog ikke røntgenbilleder af børn, ammende og gravide).


Hvis vi vurderer, at vi kan hjælpe dig, får du din første justering (behandling).


Justeringerne (behandlingerne) er blide og gør ikke ondt og langt de fleste mærker en umiddelbar ændring i deres krop efter en justering.


Efter undersøgelsen analyserer vi resultaterne og udarbejder en rapport.


2. Besøg:

Her vil du få svar på din rapport og vi vil forklare, hvordan vi kan hjælpe dig/dit barn og vi kommer med vores bedste anbefaling for behandling. Du/dit barn vil få en justering (behandling) og behandlingsforløbet er nu i gang.